FIRST STEP CLEANSER

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Oljerengöring eller cleansing balms är nog den viktigaste steget i min hudvårdsrutin. Använder man full face make så får man inte bort alla rester med bara en rengöring, inte ens med rengöringsapparater, inte jag iallafall! Jag har testat en hel del olika och har i detta inlägget samlat några favoriter som jag tidigare inte har pratat om.

Mina rengörings balms favoriter just nu är Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm och ComfortZone Sacred Nature Cleansing Balm Båda produkterna har liknande konsistens men ComfortZone har något mer mjukare och houngs liknande formula än Elemis som är mer som en balm, men båda gör jobbet riktigt bra. Löser upp och ''smälter'' bort all smink även vattenfast och lämnar huden mjuk, icke irriterad samt ingen kladdig känsla efteråt.

Båda doftar även väldigt milt och lite örtigt men mycket fräscht, dem luktar helt enkelt spa.

När det kommer till oljformulan så är Tonymoly Florian nutra energy cleansing oil och Löwengrip Skin Reboot Cleansing Oil stora favoriter. Båda mycket lätta oljor som löser upp all smink. Jag upplever att Tonymoly är snäppet effektivare då Löwengrips inte tar bort vattenfast mascara lika bra, annars gör dem jobbet mycket bra båda två utan att lämna en olustig känsla på huden.

Likadant här så har oljorna en mycket diskret men fräsch doft.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer