FOREO BEAR

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Foreo lanserar bear och bear mini som tar anti-aging till en helt ny nivå med hjälp av mikroström. Vi har 43 muskler i ansiktet och 26 muskler i halsen som bear aktiverar och stimulerar med hjälp av både mikroström och T-Sonic™-pulseringar för ett spänstigt resultat och avancerade sensorer mäter hudens resistans och anpassar automatiskt intensiteten för dig och din hy. Jag blev förvånad över att det var helt smärtfritt att använda bear, det låter läskigt med mikroström och jag har aldrig tidigare använt någon liknande apparat tidigare, jag började med lägsta nivån men gick snabbt över till den högsta som är 15 på mini då jag upptäckte att. den var fri från elstötar.

Beskrivningen är lite missvisande och gjorde mig livrädd tills jag väl vågade koppla in bear i appen. Det står tydligt att man får inte har en fuktig hud men samtidigt ska smörja in huden med en vattenlösligt serum helst foreos egna serum, och i appen så smörjer hon som demonstrerar bear direkt innan användning av bear, vilket då gör huden fuktig. Så no need för att stressa upp er inför det, jag lever och inga elstötar får man.

1. Så ja precis som jag skrev så ska ett vattenlösligt serum smörjas på ett rengjort ansikte.

2. koppla ihop din bear med din foreo app och sedan är det bara att dra bear sakta på dem ansiktsområderna som ni vill jobba med.

Jag har än så länge bara använt denna 3gånger vid kindbenen och jag tycker mig se och känna en viss skillnad, vet dock inte om det är inbillning då man ska se skillnad under ca 2månaders användning med då 2min per dag.

Var är era åsikter kring bear?

Här hittar ni Foreo BEAR (länk)

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer