FOREO LUNA PLAY PLUS

LUNA play plus, 499kr (länk)

LUNA play gick genast hem hos användarna och snart började FOREO arbetet med att ta fram en produkt i

liknande storlek men med en längre användning. Resultatet blev rengöringsborsten LUNA play plus, som i ett litet format och med en tvåzonsborste inte bara är lämplig för alla hudtyper utan även drivs av ett utbytbart AAA-batteri – så att du kan använda den om och om igen.

Med ett något större borsthuvud och längre mjuka silikonknoppar är LUNA play plus både ett utmärkt resvänligt tillägg för dig som redan älskar din LUNA och en perfekt första FOREO för dig som precis håller på att upptäcka fördelarna med T-Sonic-pulseringar.

Jag har sen i julas använt Luna GO, som är likadan som LUNA play plus bara att GO inte behöver batterier och att Play plus är lite större. Denna manik har ändrat min hy och rengörningsrutin så otroligt positivt. huden känns så mycket renare och lenare redan efter första gången så kände jag stor skillnad. Den är så enkel att använda, jag tvättar ansiktet om vanligt fast istället för att gnugga rengörningen med händerna så använder jag cirkulerande rörelser med min Luna go, på de sättet så får jag bort alla sminkrester plus en len hy.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

Madelad83
Madelad83,
Dom ser väldigt spännande ut 💖
nouw.com/madelad83