FOREO UFO 2

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Hej på er! I detta inlägget ska vi prata om en produkt som jag har suktat efter i fler år, en produkt som man inte vet att man behöver tills man testat den, nämligen Foreo Ufo. Foreo lanserade i vintras en uppgraderad version av deras Ufo nämligen Ufo 2 (länk). Jag fick i veckan hem ett pressutskick med deras nyhet samt tillhörande masker, även dessa är nyheter som jag nämner längre ner i inlägget.

Vad är då Foreo Ufo? Det är en ansiktsmask som jobbar med ljusterapi och soniska vågor som når ned på djupet i huden. Ufo'n kopplar man ihop med sin telefon och så sköter sig ufon av sig själv och en behandling på 90sek utförs. Ufo 2 har 8 olika led ljus (Ufo orginal har endast 3 led ljus) alla jobbar på olika områden:

Lila - är en kombination av rött och blått ljus som hjälper till att eliminera gifter, öka lystern, lindra inflammation och påskynda läkandet.

Vit - är den längsta våglängden och når djupare ner i huden än någon annan färg. Vitt LED tonar och stärker huden, minskar svullnad, aktiverar hudens naturliga förnyelsesystem.

Grön - jämnar ut hudtonen, ger lyster åt matt hy och arbetar aktivt mot åldersfläckar, pigmentering, mörka ringar och andra missfärgningar.

Orange - lindrar solskador och vitaliserar huden för en fräsch lyster.

Blå - minimerar ojämnheter så som akne då blått ljus arbetar aktivt mot bakterien P. acnes för att stoppa blemmor samt stabilisera överaktiv oljeproduktion. Blått ljus lindrar även inflammationer i huden och hjälper till med läkningen lite fortare.

Turkos - är ett antiinflammatoriskt blågrönt ljus som lugnar stressad hy. Det har bevisats öka läkande, minska storleken på svullna kapillärer samt blockera smärta

Gul - lugnar solbränd hy, stillar rosacea, arbetar aktivt mot svullnader och förbättrar hudtonen.

Röd - stimulerar produktionen av kollagen och elastin för att stärka och ge huden ett lyft. Rött ljus hjälper till att minska fina linjer, rynkor och andra ålderstecken samt ökar hudens läkande process.

Ufo 2 levererar värmen fem gånger snabbare än Ufo orginal

Värme på upp till 45 ℃ och T-Sonic-pulseringar ökar ingrediensupptaget genom att vidga porerna samt få ansiktsmusklerna att slappna av. Kyla på 5 ℃ minskar svullnad och porer samt stramar upp huden.

Det finns endel hel masker till Ufo och i vintras så lanserade Foreo fem nya masker med naturliga ingredienser.

Alla masker passar till Ufo och Ufo 2, har man däremot Ufo mini så är det inte alla masker som funkar då mini varianten saknar vissa funktioner. Det står tydligt på kartongen till maskerna om den funkar till Ufo mini, så håll koll på det så ni inte råkar köpa en mask som inte funkar, som sagt så gäller detta bara mini varianten.

Jag har testat alla masker ovanför förutom Green tea, och måste säga att jag älskar dem, dem känns så otroligt skön på huden, och hela Ufo upplevelsen är i jämförelse med en ansiktsbehandling hos salong. Dofterna på dessa är väldigt milda, var lite rädd för Bulgarian rose då jag inte tål ros doft, men hade inga problem med denna milda doften.

På bara fyra behandlingar så känner jag att min hud har blivit mer jämn och mindre orenheter, ska bli spännande att se hur huden är om några månader.

Här hittar ni alla foreos masker. Som sagt så finns det en hel del olika och dem flesta passar alla hudtyper, en för olika åkommor.

Steg 1: Börja med att ladda ned FOREO-appen och följ instruktionerna för att para ihop den med din UFO. Väl inne i appen, scanna streckkoden på baksidan av masken, tillhörande LED-ljus-behandling kommer då att automatiskt synkas med din UFO och du är redo att starta din behandling direkt via appen.
Steg 2: Avlägsna plastringen från apparaten och ta ur din valda UFO-mask från förpackningen. Fäst masken på apparaten genom att "klicka" tillbaka ringen på plats, med FOREO-loggan uppåt.
Steg 3: För din UFO varsamt över rengjord, torr hud och massera in formulan genom cirkulära rörelser tills dess att apparaten automatiskt stängs av och indikerar slutet på din behandling.
Steg 4: En sista touch. Använd fingrarna för att varsamt klappa in resterande serum i huden, tills allt är helt absorberat. Följ upp men din återfuktande kräm.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer