FYRA FAVORITER

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy


Nu ska vi prata om fyra nyheter som blivit favoriter på kort tid. 3av dem är nylanserade och har verkligen gått varmt hos mig

Kerastase fresh affair

Detta torrschampot är verkligen som gjort för mig, den ger knappt någon produktkänsla i håret och är dryg! Jag har aldrig varit med om ett drygare torrschampo, denna blir grå/pulvrig så fort man sprayar vilket betyder att man bara behöver spraya liite.

Doftar så gott, milt men lite speciellt, doftar fräscht och nytvättat.

Estee lauder futurist hydra rescue

Denna foundationen lanserades förra våren men det är först förens nu som jag testar den. Lägger sig riktigt fint på huden och håller sig fin i ca 8-10h dock känner jag att efter 6timmar så behöver jag dutta bort överflödig olja. Det negeringar är att dem varma undertonerna är mer åt det kalla hållet. Jag applicerar som vanligt med en blöt svamp.

Urban decay Naked wild west

Denna har samma formula som deras Honey och Cherry palett, en magisk formula med andra ord! Dem matta är extremt lättarbetade och pigmenterade. Dem skimriga är ok inte bättre eller sämre än andra jag har testat. Lite speciell färgkombinationer kan jag tycka.

Bare minerlas liquid mineral concealer

Lätt och återfuktande formula som ger en lätt täckning, inget för dig som vill täcka mörka ringar. Lägger sig fint på huden men kan uppleva att täckningen blir sämre när jag lägger puder över.


Har du testat någon av dessa produkter? Kommentera vad du tyckte

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer