GA-DE

Jag fick hem ett sånt häftigt pressutskick idag. Själva paketet var inslaget med presentpapper och när jag öppnade paketet så var produkterna inlindade inuti en fin träask ifrån granit! alltså wow så roligt att öppna paket som läggs så mycket tid bakom. tusen tack!

Inuti lådan så fanns det nyheter ifrån sminkmärket GA-DE som lanserades under förra året i sverige. Ett sminkmärke helt utan djurtestning, Här nedanför kan ni se ett urval av produkter som fanns i paketet.

Basic brow powder palette, 169kr

En lättanvänt ögonbrynspalett med tre nyanser så man kan skapa naturligt vackra bryn.Skuggorna är berikade med lugna ceramide triple complex för att stärka huden rund ögonkonturområdet.

Nyanserna på skuggorna går åt det kalla hållet, vilket är ett stort plus hos mig (ni finner swatches på allt längst ner i inlägget) paletten är ganska liten så den är perfekt att resa med eller att ha i väskan en ute kväll.

Idyllic high definition volume & length mascara, 164kr

Denna mascaran skapar volym och fångar upp varje frans. den smidiga och ergonomiska borsten breddar, förlänger och lyfter varje frans. Den definierar och skiljer alla fransar, även de kortaste. Mascaran har en rik konsistens med intensivt svarta pigment och innehåller vårdande ämnen som stärker och stimulerar franstillväxten.

Jag tycker resultatet blev bra, den blev väldigt klumpig när jag applicerade första gången (men det händer med nästan alla mascaror jag har testat, de brukar bli bättre när man har använt den ett par gånger) den håller vad den lovar. Dock så kan jag inte använda den tyvärr - den luktar ganska så stark parfym och det vet ni ju vadå jag tycker om det....

Här ser ni tre swatches på brynskuggorna | och även på deras eyeliner som finns HÄR samt deras Rich & moist radiant highlight som finns HÄR de har jag inte hunnit testa än.

*Inlägget innehåller pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

Josefinsliv
Josefinsliv,
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Härliga skönhets tips,blev nyfiken på ögonbrynskit paletten som verkar grym!
nouw.com/sarahlinnsliv