GIVEAWAY - AVSLUTAD

Jag har precis avslutat en tävling på instagram och tänkte att jag kör en här på bloggen med!

Det jag tävlar ut är en Highlighter och en mascara ifrån Makiash. HÄR kan ni läsa lite om highlightern.

Jag tänkte tävla ut dessa då jag fick hem dubbletter av highlightern och jag har så många mascaror här hemma som jag använder just nu... Självklart så är produkterna oöppna!

För att vara med och delta så ska ni följa bloggen HÄR samt kommentera varför just du ska vinna. Drar en vinnare om 1 vecka, lycka till! :)


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

Jennifer
,
Åh alltså! Vore så himla roligt att vinna och samtidigt ha bra produkter hemma! Mums
Solbritt
,
Oj vad roligt om jag vann, då skulle jag kunna göra mig fin varje dag i sommar.
Madelad83
Madelad83,
Jag har varit väldigt modig den senaste tiden och har utmanat min ångest som jag plågats av sedan snart 12 år tillbaka och nu har jag gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle klara av så jag tycker att jag är värd en liten present 🎁 Och med lite smink så blir det lättare att ta över världen 🌍 😁
nouw.com/madelad83
Ida
,
Vilken fin och generös vinst! Jag kommer inte att få någon semester i år, det blir jobb hela sommaren. Därför önskar jag mig lite hjälp med att få känna mig fin och få lite härlig glow. Underbara produkter från Makiash skulle vara perfekt.
Ulrika Andersson
,
Det är så roligt att prova nya produkter, och ännu roligare när man hittar nya favoriter. Har inte provat detta märke än, men hört så gott om det, och skulle det hjälpa för att få fart på trötta ögon till sommaren så lär det bli nya favoriten i skåpet. (följer, såklart;)
Yohanna af Skovde,
Följer! Igår bestämde sig min dotter på två år för att testa mitt smink, närmare bestämt min mascara så en nu skulle inte kunna komma lägligare! Gillar också Makiash och har ett flertal produkter från dem, men aldrig testat mascaran eller highlightern och de skulle definitivt komplettera sommaren! 😊
yohannaafskovde.se