GIVEAWAY | DERMALOGICA

Efter att ni har läst det här inlägget så tycker jag att ni ska gå in på instagram för just nu lottar jag ut 5st (!!) utav detta Cheers to happy skin kit som innehåller dessa tre travelsize produkter:

MultiVitamin power recovery masque,489kr (länk)

Man applicerar ett lagom lager i hela ansiktet och låter värka i 15-20min jag hade dock min i 1timme, man ska även kunna sova med den (den torkar in ganska snabbt i huden)

Den här masken är nästan identiskt min favorit mask ifrån Paulas choice (länk) det enda jag märker är att den ifrån PC är lite mer fetare och återfuktande annars lämnar dem samma resultat.

Daily microfoliant, 529kr (länk

En mycket mild varje-dag-skrubb som passar alla hudtyper men framförallt mogen och känslighy. Trots att den är så mild som den är så bevisar den att huden inte behöver grova korn för att få fram ett resultat.

Denna kommer i pulver som man blandar med vatten, och ja jag vet att det låter lite krångligt men det är super enkelt! Lägg en liten klick av pulver i handen och droppa några vattendroppar i tills det har blivit en inte för lös smet (?).

På hemsidan så står det att den avger salicylsyra och risextrakt som slätar ut huden och påskyndar cellförnyelsen.

Jag hade först ingen aning om att den innehöll salicylsyra, det ska man akta sig lite för om man har känslig hy - men som jag skrev i början så gillar min känsliga hy denna och den känns väldigt mild på huden.

Intensive eye repair, 469kr (länk)

En närande ögonkräm med reparerande vitamin C, jams och fuktbindande hyaluronsyra. Krämen ger rikligt med fukt, slätar ut fina torrhetslinjer och motverkar förtida åldrande runt ögonpartiet.


Dessutom så får ni även 10% rabatt i hela Juni på Hudvårdsbutiken om ni uppger koden Fanny17

*inlägget är i samarbete med hudvårdsbutiken.se

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer