GLAMGLOW

Powermud, 465kr

Powermud är världens första ”lera till olja” behandling som ger en sensationellt ren och mjuk hud. Powermud är mycket len i texturen och är absorberande. Den tar effektivt bort smuts, talg, makeuprester och lämnar kvar vårdande fettsyror, mineraler och saponiner.
Powermud passar alla åldrar och alla hudtyper. Applicera ett tunt och jämnt lager på ansiktet. Låt sitta 5-10min och låt torka. Skölj av med cirkulerande rörelser massera till en rengörande oljebehandling.

Den här masken ger ett riktigt fint lyster i huden, stramar en aning, huden känns dock mjuk och en aning oljig efteråt på ett bra sätt då hyn känns ”smörjat” och återfuktat


Youthmud, 465kr

GlamGlow är utformad som en 10-minuters professionell ”ansiktsbehandling på burk” för användning bakom kulisserna i Hollywoods underhållnings, musik & mode industri och skapar en omedelbar kamera-redo lysande hud.
GlamGlows lerbas kommer från medelhavet i södra Frankrike och är en återfuktande mask som är anpassad för både kvinnor och män.

Masken känns som man har hällt syra i ansiktet under tiden den torkar, Dock så tror jag att det bara känns så första gången, det är likadant med alla sånna här djupgående behandlingar. Men man känner verkligen hur orenheter försvinner och huden blir fräsch och mjuk. Dock så vet jag inte riktigt om jag kan rekommendera denna när den ifrån TBS gör samma sak och kostar 195kr ist för 495kr...

Just nu så är det kampanj på allt ifrån GlamGlow. Klicka HÄR för att läsa mer eller shoppa!

*inlägget innehåller pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer