GLAMGLOW Limited edition

Fick ett sånt fint PR paket ifrån GlamGlow idag! Älskar när pressbyråer gör det där lilla extra - i detta paketet fick jag ett klistermärke med mitt namn skrivet i glittrigt guld hehe. Tusen tusen tack!

Hursomhelst, Ni som är mask älskare eller glamglow lovers så har ni säkert inte missat deras Gravitymud firming treatment. Nu har GLAMGLOW ingått ett samarbete med Saban´s Power Rangers. Detta samarbete introduceras med två stycken limited edition Detta samarbete introduceras med två stycken limited edition Gravitymud firming treatments i två exklusiva nya färgsprakande färger, inspirerad av figurerna i filmen: Rita Repulsa Green och Goldar Gold.

Precis som orginalet så är Rita Repulsa Green och Goldar Gold en mask som stramar upp och skapar tydligare konturer i ditt ansikte. Dessa masker innehåller ingredienser som jobbar tillsammans för att ge dig en hud som kan jämföras med en superhjälte. Du får tydligare konturer och ett jämnare resultat där du känner att huden stramar åt efter varje behandling. Denna innovativa formula har peel off funktion för att lämna huden mer tight och åtstramad. i två exklusiva nya färgsprakande färger, inspirerad av figurerna i filmen: Rita Repulsa Green och Goldar Gold.

Jag har testat masken en gång och efter att jag dragit bort masken (peel off mask) så känns huden väldigt mjuk men inget mer än så. jag personligen skulle inte köpa denna masken igen med tanke på att jag är ute efter rengörande masker.

Grön | Guld | orginalet (länk)

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Så fint! :O
nouw.com/blubbbeauty
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Man blir ju lite extra glad av att öppna paket när det ligger lite extra jobb bakom det. 😊
nouw.com/blubbbeauty
FFRN
FFRN,
Visst blir man 👍🏼😅
nouw.com/ffrn
louiseanderssons
louiseanderssons,
Asså så avis! 😍
nouw.com/louiseanderssons