GLOSSYBOX | AUGUSTI

Slutet på månaden vet ni alla vad som innebär - jo en ny Glossybox! Kan säga att jag är otroligt nöjd denna gången! Min augustibox innehöll:

Läppstift "sugar daddy" - Medusas makeup
Har aldrigt hört talas om detta märket innan, färgen var lite för mörk för min smak men det är krämigt och är nog behagligt på läpparna

Gimme brow - benefit
Har en gimme brow hemma, dock så håller den på att ta slut så detta var perfekt, för den är verkligen min holy grail produkt! Måste säga att jag älskar benefit's nya paketeringar, den äldre är brun och tråkig medan denna ser lyxig ut i sin silver paketering.

One Smooth operator - formula 10.0.6
Jag har lite svårt för detta märket, har testat endel masker ifrån formula och det har känts som man har syra i ansiktet. Så vet inte om jag vågar använda denna.
Såg dock att endel boxar innehöll micellar vipes istället för formula 10.0.6, så det var lite synd att jag inte fick de då jag använder sånt vatten som rengöring och älskar våtservetter haha.

Ögonskugga "ground state" - Nabla
Har länge velat testa smink ifrån Nabla så detta var verkligen en stor överraskning att hitta en ögonskugga ifrån de märket i boxen. Tror att en ögonskugga ifrån Nabla ligger på ca 129kr och pigmenteringen är super
bra, har dock inte testat den på locket än.

Himalayan charcoal purifying glow mask - the body store
Har hört så bra om denna otroliga mud masken ifrån the body shop men har inte testat den förens nu och omg jag är frälst haha. Den sved dock så fruktansvärt mycket de första minuterna men det la sig sen. Kan säga att min hy såg så ren och fin ut, porerna var betydligt mycket mindre. Ska springa och köpa denna på rasten idag haha. Ger den 10/10 lätt!

Sugen på en egen Box? Finns att beställa //här\\

*inlägget innehåller pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

emeliekumlin
emeliekumlin,
Vilka roliga produkter!!
nouw.com/emeliekumlin