GLOWKIT | NYTT JOBB?

Idag är en tvättdag , perfekt tidpunkt att testa nytt smink då jag springer upp och ner i 12trappor 1/h haha, kommer dock ingen review än då jag såklart måste testa produkterna mera!

Imorgon ska jag till en ny avdelning i ett nytt hus för att hälsa på då jag ev ska få ett nytt vik på den avdelningen, då mitt nuvarande snart går ut.

Vet dock inte om det är detta som jag vill fortsätta med då jag varken känner mig motiverad eller inspirerad längre. Jag har sökt några extrajobb inom en annan kategori så får se vad som händer, det är helt olikt vad jag sysslar med just nu, så lite skrämmande, och det där med intevjuer alltså, i hate!

På lördag så systerhäng, vi ska testa en ny resturang, ny för mig då haha och sen hade jag tänkt att gå in till sephora för att be om lite prover på foundationer som jag har fastnat för.

Jag fick hemskickat en ny glow kit sugar, då min förra kom hem söndrig. Jag försökte ju laga den i detta inlägget och nu när jag fick hem om rörd så märkte jag att kvalitén skiljde sig ganska rejält, så kan inte rekommendera att laga puder med handsprit!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer