Graverade presenter till alla hjärtans dag

I samarbete med Getpersonal

Februari månad, vilket innebär närmare våren, snökaoset kan komma tillbaka, sportlov, skidresa och alla hjärtans dag. För mig förknippar jag februari med, snö och slask - en tråkig månad som jag hade kunnat vara utan.

Men låt oss inte glömma den mysiga dagen som inträffar den 14 varje år - alla hjärtans dag - även fast alla inte firar denna dag så är det en speciell dag endå, man kommer liksom inte undan.

Detta inlägget är ett betalt samarbete med getpersonal.se som säljer presentartiklar, prylar och smycken med gravyr och ska handla om lite tips till er som firar alla hjärtans dag men har ingen aning om vad ni ska köpa till er partner, kompis eller hund osv.

Jag personligen tycker att det är roligast att ge något personligt, det kan tex vara att personen har pratat mycket om en speciell sak och som har en bakgrund om den eller varför inte köpa något användbart med personens namn ingraverat.

HÄR kan ni hitta en massa presenttips som man kan gravera, alltså skriva en personlig text på. Sidan är mycket smidig, du klickar dig bara in på produkten/er du vill köpa och scrollar ner på sidan och hittar gravyr informationen, super smidigt och blir så mycket mer personligt än att köpa en likadan i stan utav gravering.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • Tips

Gillar

Kommentarer