HAIR ROUTINE


Bästa Leave-in produkt - Lanza healing oil Combing cream, 219kr (länk)
Här snackar vi bra produkt till håret!
För det första så torkar håret med hjälp av denna kräm. Fördela ut en klick igenom hela håret när det är blött och vips så är man redo att lämna huset. Jag har inte använt min hårfön på så länge pågrund utav denna produkten.
Precis som de övriga produkterna i serien så luktar denna riktigt gott samt gör håret trasselfritt och mjukt.

Bästa Schampo - Lanza keratin healing oil schampo , 289 SEK (länk)
Jag har verkligen testat så himla många schampon men ingen INGEN slår Lanza keratin healing. Mitt hår som både är och ser slitet ut, ser friskare och vårdat ut när jag tvättar håret med detta schampot! Folk i min närhet till och med påpekar detta. Dock så är det ingen kvarstående effekt då jag använder annat schampo så ser inte håret magiskt ut längre..

Bästa Hårolja , Nashi argan oil 249, SEK säljs ej online
Min favorit olja kommer alltid att vara Moroccanoil (länk), dels för den luktar magiskt gott samt gör håret så mjukt.
Men efter att ha provat denna oljan ifrån Nashi så slår den faktiskt Moroccanoil, dels känns det som den gör mer för mitt torra hår, det känns mer återfuktat och shiny än vad Moroccanoil gör, minuset är dock att den luktar inte lika gott.

Bästa Torrschampo - Moroccanoil dry schampoo, 205 SEK (länk)
Detta kommer väl inte som en nyhet att detta torrschampot ifrån Moroccanoil hamnade på topplistan hos mig?! Håret känns mjukt och inte sådär torrt och stelt som det brukar göra efter man har använt torrschampon. Visst priset är saftigt men här får man verkligen vad man betalar för!

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer