HÅRRUTIN


Börjar denna söndags förmiddag med ett hår inlägg.
För jag är så glad att mitt hår har blivit så pass bra på bara en vecka.
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så fick jag tuggummihår av alla avfärgningar jag gjorde förra helgen... Jag läste att det tar väldigt lång tid innan det försvinner om det någonsin försvinner.
Men nu är det helt borta, mitt hår är som vanligt igen, ja bortsett ifrån att det fortfarande är lite slitet och kort buhuuu.

Tuggummihår är alltså när topparna blir så tunna och mjuka när håret är blött att man kan dra bort håret bara man håller i topparna, det känns som ett alldeles för mjukt tuggummi som man kan dra isär om man drar väldigt sakta.

Är så glad och tacksam att mina hårvårdsprodukter har varit så snälla mot mitt hår hehe.
Dom produkterna jag har använt varje gång jag duschat är:

Moroccanoil - är min älskling haha jag har använt den i flera år och mitt hår bara älskar den! Jag använder den i handduks torkade toppar.

Macadamia deep repair - denna hårinpackning är ny för mig, men den gör mitt hår så mjukt och luktar så gott! Man ska ha i den i 7min efter schampoot och sen skölja ur. Jag brukar inte orka vänta så länge dock så den är kanske i 2min, men får effekt ändå.

Redken anti-snap - denna leave-in produkt fick jag hem i början av veckan och jag älskar denna! Den här kan vara och är nog anledningen till att tuggummi topparna är borta! Det är alltså en leave in kräm som jag lägger i i hela håret ej hårbotten efter moroccanoil.
Denna ska inte sköljas ur!

Coconut oil -
använder jag som en inpackning i hela håret 1ggr/veckan. Den tillför protein och gör håret starkare och ska hjälpa håret att växa snabbare.
Den är egentligen bra för allt då den är som Aloe veran en produkt som har hundratals egenskaper!


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer