HÖSTTRENDSPANING MED DAISY BEAUTY

I helgen var jag uppe hos Daisy Beauty och hade hösttrendspaning + fick ta del av nyheter som kommer lanseras inom kort i skönhetsbranchen och kvällen avslutades med en god middag på DB kontoret med nästan alla härliga Daisy Beauty bloggarna + jag och Margareta. Jag älskar att spendera tid med DB gänget samt andra beauty fantaster, jag får verkligen sån energi och motivation till att fixa ännu mer inlägg till er och man matas med viktig information om allt inom skönhet ex vad man ska lägga på huden och vad man inte ska.

Nordic beauty import var på plats på söndagen för att prata om nyheter som lanseras hos Beautyblender, Tangle tweezer och ett helt nytt bakteriedödande finsk/svenskt märke.

2020 året som har påverkat oss alla men även påverkat skönhetsbranchen på sett vi kanske inte har märkt av. Kicki Norman berättade om dem nya trenderna samt problemen som har uppkommit.

- Ansiktsmasker har alltid varit populära men nu ännu mer än innan, varför? jo folk vill inte gå till hudteraputer så konsumenterna vill ha så snabba och salongsliknande resultat som möjlig hemma.

- Ingen vill riskera att utsätta sig för viruset så hudteraputerna och makupartisternas jobb går sämre och sämre, medans frisörerna går bättre då man alltid måste klippa sig.

- Nätdermatit (perioral dermatit fast pga av allt konsumenter läser på internett) blir vanligare då man har tid över att testa en massa olika hudvård, syror och man blandar och experimenterar. Även mask acne börjar bli ett problem för dem som måste/vill bära skyddsmask, huden täpps till och blir mer oren och acne smyger sig fram.

Ja detta + massa till pratade vi om Corona påverkar mer än vad vi tror.

Men åter till produktnyheterna, jag håller på att testa arbetsproverna som vi fick med oss hem så inlägg om nyheterna kommer inom kort!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer