HUDVÄNLIG MAKEUP

Här kommer ett inlägg om lite tips för att få en flaweless bas för känslighy - med andra ord en bas som passar torr/eksem/acne extra bra!

Första steget är självklart att använda en återfuktande hudserie, det tänkte jag inte ta med i detta inlägget, men använd en som passar bra för just din hydtyp.

1. Smashbox photo finish hydrating primer:
Detta är första steget för makeupen och sista steget i hudvårdsrutinen.
Den här primern är oljfri samt återfuktande. Denna hjälper till att få en fin och fräsch bas. Den döljer inga porer eller gör hyn matt osv utan denna tillför bara fukt!
Finns att köpa \\HÄR//

2. Nästa steg är foundation, här vill jag tipsa om Klairs illuminating supple blemish cream. Detta är alltså en BB cream. Jag använder i normalt sätt aldrig BB creams, då jag behöver något fulltäckande vilket BB creams aldrig är.
Dock så blev jag så förvånad då denna täcker till 90% så antingen kan man lägga lite concealer på de partier man behöver täcka eller som jag brukar göra som är snällare mot de partierna - avsluta med en mineralfoundation på just där man vill ha fullcover. Så blir det en hudvänlig fullcover foundation.

Denna har som andra BB creams ett färgsystem som passar alla hudtyper och hudtoner. Dessutom är den återfuktande och har hela SPF 40 (!!) i sig. Den innehåller också hyaluronsyra som återfuktar och bromsar hudens åldrande och helt naturliga ingredienser!

Finns att köpa //HÄR\\

Alternativ till denna BB cream är att bara använda mineralfoundation - båda sätten är snälla och skonsamma mot hyn.

3. Löspuder. Detta är ett måste på BB creamen då den fuktiga basen måste sättas med ett slags puder.
Jag kan inte tänka mig att sminka mig utan detta hyaluronic hydra powder ifrån By terry och ja jag har pratat så mycket om denna så jag känner mig som en upprepningsmaskin om jag skriver något mer om den haha. Men den här gör så att basen håller och håller Huden glansfri hela dagen! Den har ingredienser (hyaluronsyra) som stänger inne fukten i huden så att huden håller sig återfuktad hela dagen. Dessutom jättebra för hyn och basen blir flaweless!

Finns att köpa //HÄR\\

Sen vill jag även tipsa om en anti aging och vitaminrik krämögonskugga som allt annat jag har tipsat om är snäll mot hyn. Detta ombre blackstar ifrån by terry är så otroligt lätt att använda och resultatet blir superfint! Andvän med eller utan ögonskugga över.

Finns att köpa //HÄR\\

*Inlägget innehåller affiliatelänkar och pressprodukter

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

jenniifersplace
jenniifersplace,
Jag älskar också Smashbox primers! Så himla bra 😊
nouw.com/jenniifersplace