IDA WARG KROPPSVÅRD

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Ida Warg har lanserat kroppsvård, i höstas kom dem första produkterna som var Shower mousse och handkräm i tre olika dofter och egenskaper. Nu i vintras så lanserades även duscholjor i dem tre olika sorterna: Intense nutrition för väldigt torr hud, Vitalizing för trött och glåmig hud och Hydrating för törstig hud.

Dusch moussen har en härlig moussig formula som löses upp lätt och snabbt på blöt hud. Jag har testat Vitalizing och Hydrating och båda torkar inte ut min torra vinterhud och fungerar lika bra, här är det egentligen bara doften som jag märker skillnaden på och båda doftar fräsch och lätt.

Dush mousse hittar ni här och kostar 99kr/200ml

Handkrämerna har jag testat Intense och hydrate. Vitalizing finns som handkräm med. Dessa har såklart samma doft som kroppsprodukterna och går lätt in i huden utan att vara kletig och mjukgör riktigt bra.

Handkrämerna hittar ni här och kostar 69kr/50ml

Senaste lanseringen var duscholjorna, detta är min favorit kroppsprodukt då min hud är såå torr och behöver mer fett än återfuktning. Just nu står Hydrating i duschen och Vitalizing får vänta tills den andra är slut. Hydrating doftar milt men gott och denna känns lite fetare än vad jag är van vid, har testat Skincitys och Estrids, missförstå mig inte, denna lämnar ingen oljig hinna utan den löses inte upp lika fort som andra, vilket jag tycker är till en fördel, då hinner man smörja in kroppen innan formulan förvandlas till vatten.

Dusholjorna hittar ni här och kostar 159kr/250ml

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Åh måste testa, blev nyfiken på deras kroppsvård. Så bra nu vid vintern😍

nouw.com/sarahlinnsliv
FFRN
FFRN,

Ja verkligen! dusholja är nödvändigt för mig så här års, hoppas du blir nöjd om du köper😍

nouw.com/ffrn
Karinsbeautyroom,

Har skummet och oljan i Intense Nutrition och jag älskar dem.

karinsbeautyroom.wordpress.com