IDUN MINERALS

Kabuki brush (länk) | eyeshadow brush (länk) | mineralfoundation Jorunn (länk) | eyeshadow - kastanj (länk) | eyeshadow - hassel (länk) | nailpolish - bergskristall (länk)

Fick hem ett stort paket fyllt med Idun minerals smink i morse! Jag har tidigare sett detta sminkmärket inne på olika apotek osv och tänkt att det kan nog inte vara så bra - jo bra för hyn såklart då det säljs på apotek men nu menar jag mer täckning, pigment och hållning. Men åh så fel jag hade!
Det var så bra tajmat för jag skulle in till A6 så jag drog på mineralfoundationen och ja jag har nog funnit en variant till BareMinerals (dock ingen budget variant) denna smälte in så i huden som ni vet att jag har letat efter haha. Dock så är den inte så täckande som jag hade hoppats på, ska prova att ha concealer under som ni vet att jag är så dålig på att använda.. men detta är en ny favorit!
Borstarna var med grymma, dock så gillar jag att använda en riktigt stor och kompakt kabuki borste till just mineralfoundation. Men denna kabuki borsten var bra till mindre vrån som ex runt näsa och ögon. Borstarna var inte så kompakta men inte för mjuka utan ett mellanting. Och hallå?! Jag älskar designen på dem! Så stilrena!

Nagellacket ser väldigt gul ut på bilden, vilket den absolut inte är - den är en aprikosfärgad nude nyans, blir riktigt snygg till våren!

Ögonskuggorna har jag inte riktigt hunnit testa än, men ska göra det asap!

//HÄR\\ hittar ni alla produkter ifrån Idun.

*Inlägget innehåller affiliatelänkar och pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer