IDUN MINERALS REVIEW

Min hudtyp - torr, känslig och lätt rosacea

Perfect under eye concealer (light) 255kr - lägger sig fint, den creasar sig inte så mycket och känns återfuktande i formulan. Dock så är den i samma färg som foundationen så jag upplever inget uppljusande effekt.

Nordic veil correcting, long wearing mineral foundation (Freja) 299kr - har jag nu testat med olika setting puder samt primers. Som jag nämt tidigare så ser alla foundationer underbart bra ut med unicorn essence , dock har jag även provat utan för en rättvis review. Det jag har upplevt är att den är liite kakig om jag inte återfuktar huden tillräckligt (Dvs Farsali haha) men jag gillar verkligen den! Hållbarheten är riktigt lång samt är den fulltäckande. Helt klart Iduns bästa foundation!

Sminksvamp 99kr - Denna känns såå konstig jämfört med en beautyblender. Den är super kompakt, känns gummi-aktig men resultatet blev bra och fint, dock lite svårt att komma åt näsvecken men annars jag är impad! lätt att rengöra med.

Alla produkter finns på de flesta apotek!

*Inlägget innehåller pressprodukter

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

jennykarlsson
jennykarlsson,
Spännande att dom släppt en sminksvamp 😃
nouw.com/jennykarlsson
skonhetsjunkie
skonhetsjunkie,
Älskar idun😍
nouw.com/skonhetsjunkie
louiseanderssons
louiseanderssons,
Jag älskar foundationen & svampen men concealern som du säger ljusar inte upp något. Då har jag ändå den ljusaste. Men den är fortfarande mörkare än min foundation 😂 men den är bra iallafall.
nouw.com/louiseanderssons