INDY BEAUTY

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

I slutet av Februari så lanserade Indy beauty avancerad hudvård, två nya produkter med aktiva ingredienser.

produkterna är en 3in1 exfoliating facial mask (219kr) en trippelverkande ansiktsmask som exfolierar huden med AHA, BHA, enzymer från granatäpple och korn från silika. Dem lanserar även en sos spot treatment (159kr) som punktbehandlar och löser upp tilltäppta porer och lugnar finnar. innehåller niacinamide som jobbar aktivt med porerna och AHA som exfolierar döda hudceller.

Ansiktsmasken lägger man som alltid på rengjort och torrt ansikte, sen är det bara att applicera masken med händerna och massera huden då masken är både en mekanisk och kemisk skrubb. Om du har en väldigt känslig hy så applicera masken med en spatel och massera inte in masken. Masken ska ligga kvar på huden i max 1min.

Masken sticker till lite på huden när man masserar in den, efteråt hade jag hoppats på att huden skulle kännas lite mer mjukare och exfolierad som jag känner efter liknande masker. Men den är ett bra och billigare alternativ till min favorit exfolierande mask (länk). Jag har använt masken ett flertal gånger och kommer fortsätta och skulle jag bilda mig en ny uppfattning så är ni dem första att få reda på det.

Sos spot treatmenten är svår att recensera då ingen kräm i världen kan trolla bort en finne, det dessa krämer ska göra är att de kan förkorta tiden och minska irritationen. Produkten innehåller som sagt niacinamide som har väldigt god påverkan mot tilltäppta porer, jag kan tyvärr inte uttrycka mig om det då jag använder ett serum som verkligen jobbar med tilltäppta porer och ger underverk. Men en väldigt prisvärd produkt för dem som vill testa! Niacinamide är en supeer ingrediens som alla med tilltäppta porer borde testa! :)

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer