INIKA MINERAL BASE

Asså wow! Jag måste verkligen tipsa om denna Mineralfoundation ifrån Inika! Jag fick hem denna ifrån Piggabutiken.se för ett samarbete. Jag var lite skeptiskt till detta ibörjan då jag har testat så många mineralfoundations och inte varit så nöjd. Jag har heller aldrig testat något ifrån Inika tidigare så visste inget om märket, men vilket såklart är super spännande!

Så här står det på hemsidan:

INIKA Loose Mineral Foundation ger huden ett naturligt, strålande utseende och en perfekt finish. Produkten innehåller ett naturligt solskydd med SPF 25 och har en överlägsen täckning, utan att täppa till porerna eller irritera huden. Den är perfekt för att dölja hudåkommor såsom akne, ärr, rosacea eller pigmentering.

och så här beskrivs Mattifying setting pudret:

INIKA Mineral Mattifying Powder är ett löst mineralpuder som består av en silkeslen blandning av de lättaste mineralerna. Det här är den perfekta produkten för att ge fet hud en matt finish.

Kan appliceras innan foundation för att absorbera överflödig olja eller för att minska uppkomsten av stora porer. Kan även appliceras efter grunden, för att ge ett lysande matt utseende.

Jag drog på foundationen tidigt en morgon innan jobbet och herre**** vad chockad jag blev av resultatet, den smälte in så bra och la sig fint på huden och tillsammans med Inika's mattifying setting puder så blev resultatet amazing! av någon konstig anledning så blir min super torrahy väldigt glansig utav mineralfoundation (är det någon som kan förklara detta för mig?!?!?!) och ja denna var inget undantag - dock så tycker jag att med denna foundationen så såg sminket mer åtefuktat ut istället för super oljigt efter ett jobbpass. jag vet inte om det var för att jag använde setting pudret över, men denna kombon är jag väldigt nöjd med och rekommenderar att testa iallafall foundationen om ni gillar puder foundation.

Jag har foundationen i Nurture, Det är den populäraste nyansen, en nyans som smälter in med de flesta ljusa hudtoner och ja denna var prefekt för min bleka hy, den gjorde så jag fick ett snäpp mörkare hudton utan att se konstigt ut.

HÄR finns foundationen och HÄR finns setting pudret att köpa eller att läsa mer om.

Har ni testat något ifrån Inika?


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer