IsaDora Galactic Collection

Isadora lanserar en gold edition galaxy kollektion lagom till jul och den är just som det låter, en glittrande kollektion med mycket guld och metaliska nyanser. En kollektion helt i min smak.

Självklart så kommer det nya nyanser utav isadoras wonder nails, 3 stycken metaliska och tre glittriga men superfina guldiga hylsor. Färgerna känns väldigt aktuella och matchar hela kollektionen super!

Nagellacken kostar som vanligt 79kr och du hittar de glittriga här och de metaliska här

Glow Drops i färgen Golden Galaxy är ett flytande glitter för både ansikte och kropp. Denna är något som jag skulle föredra att ha på kroppen och inte i ansiktet då det är just flytande glitter. Superfin ska absolut dränka mig i denna under festliga tillställningar. Priset ligger på 149kr och du hittar den här

Liquid lip chrome, super sköna läppglans som inte kladdar, dessa kostar 129kr och ni hittar dem här

Något som jag tror är helt nytt för Isadora är Glitter liner, eller finns dessa bara till julen? jag är iallafall riktigt glad över dessa, då det är så fint att applicera glitter liners över ögonskuggan för lite extra sparkle. Dessa kostar 119kr/st och finns här

Isadora lanserar även nya färger i ögonskuggspaletten Galactic Eyes. Jättefina skimmriga skuggor, den första är nog menad som en topper då den bara ger lite glow och absolut inget pigment, medans den svarta är riktigt pigmenterad. Men Isadora har tyvärr inte min favorit formula på deras ögonskuggor.

Priset ligger på 189kr och du hittar den HÄR .IsaDora Golden Tassel Purse får du utan extra kostnad vid köp för minst 300:- ur kollektionen Galactic holiday make-up 2018. (Så långt lagret räcker)

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så fina färger på nagellacket verkligen 😍
nouw.com/sarahlinnsliv
FFRN
FFRN,
Eller hur 😍
nouw.com/ffrn