IT'S A 10 MIRACLE LEAVE-IN PRODUCT

Inlägget innehåller pressprover. Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

It’s a 10 omsätter rikligt med pengar varje år såpass att dem brukar vid stora tillställningar kasta ut hundra tusen tals flaskor i små paraplyn ut genom ett flygplan över städer.

It’s a 10 är ett helt nytt hårvårdsmärke för oss i Europa som precis har börjat säljas på Lyko , men i USA så är denna lika vanlig produkt som Nivea’s produkter är för oss antagligen pga texten över bilden.

Jag har testat deras Miracle Leave-in product och det är många som jämför denna med Revlons uniq one, Och ja dem är väldigt lika och båda gör det dem lovar, nämligen reda ut tovor, göra håret mjukare samt skydda mot värme.

It's a 10 Miracle Leave-in-produkt doftar så otroligt gott och fräscht den reparerar torrt och skadat hår, ger glans, jämnar ut och kontrollerar frizz, förebygger kluvna toppar och skyddar hårfärgen, skapar en silkeslen finish, förbättrar hårets naturliga look och har värmeskydd för värmeverktyg.

Fungerar på alla hårtyper för att få fram naturlig glans och hanterbarhet, samtidigt som håret blir starkare och friskare vid varje användning. Kan användas på vått hår för extra glans eller torrt hår istället för en stylingkräm.

Nyckelinredienser: Panthenol, extrakt av solrosfrön, extrakt av grönt te, silkesaminosyror, citronsyra vitamin C

Sugen på att läsa mer om produkten? Här är en direktlänk

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Oh den där lät ju superbra. Måste testa 😍
nouw.com/louiseanderssons
FFRN
FFRN,
Ja det får du göra! Så bra och doftar så gott😍
nouw.com/ffrn