IT'S SOON MY BIRTHDAY

En sak som jag vill ha såå himla mycket är en sminkspegel. Så snygg och användingsbar!

Till saker som jag behöver är en snygg skål som jag kan förvara smycken i. Har hittat en fin ifrån Jonathan adler som jag vill ha.

Moroccanoil är en produkt som är helt slut hos mig, något som mitt hår inte har gått med på. Haha seriöst mitt hår blir helt förstört utan den oljan, har testat med många andra men de funkar inte!

Handdukar är alltid bra att samla på sig, speciellt om de är ifrån lexington och odd molly!

Resten av sakerna i collaget behöver jag oxå väldigt väldigt mycket... ;)

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • cravings
  • Nära Huskvarna

Gillar

Kommentarer

ehrelle
ehrelle,
Åh så mycket fint! Mina önskelistor brukar se ganska likadana ut... Haha! Sminkspegeln har jag också kikat på.. Så dyr dock, fast den är så liten, den minsta då. Tycker det hade varit skönt med den så jag slipper så många hål i min vägg för spegel och min belysning haha! Har du testat oljorna från kerastase förresten? (den guldiga och gröna är underbara) de har krossade oljepartiklar i sig, för att faktiskt kunna tränga in i håret ordentligt, då jag fick för mig att skippa mitt svarta hår efter många år och började bleka till mig en balayage så fick jag bleka i 7-8 omgångar, dvs, håret var inte så happy efter det... Plus att jag har väldigt tjocka hårstrån och lockigt, och framförallt frissigt hår - Men det totalt räddade mitt hår! och jag har testat allt. Nu kör jag visseligen på BM och det har hjälpt mer än något annat. Men den oljan gjorde det jag trodde var helt omöjligt. (https://salongjess.files.wordpress.com/2013/01/kerastaseelixirultime.jpg?w=584&h=321 <- dessa!)
nouw.com/ehrelle
FFRN
FFRN,
Ja den spegeln är så fin, så synd att den är så dyr... Nej den oljan har jag inte testat vågar typ inte testa andra än moroccanoil, de är ju ganska dyra och sen så är de flesta oljor för feta för mitt super tunna hår 😟 och sen så tror jag att mitt hår kanske har blivit lite beroende av just moroccanoil kanske därför inga andra passar?
nouw.com/ffrn
ehrelle
ehrelle,
Hm.. Tokigt, men jag hade testat om jag vore du, för jag tror verkligen någon av de där kan funka för dig, någon utav dem är lättare, om det är den rosa. Men jag tror du skulle märka skillnad (Y)
nouw.com/ehrelle
FFRN
FFRN,
Nu blev jag sugen på att testa det märket hahah😅 blir nog nästa gång jag ska köpa en ny olja, tack för tipset! 😊
nouw.com/ffrn