JACLYN COSMETICS

Jag är inget Jaclyn fan, följer henne inte någonstans (prenumererar på hennes YT kanal men kollar ej) MEN jag blev så himla taggad när hon skulle släppa sitt egna sminkmärke - Jaclyn cosmetics. När hon visade upp läppstiften som hon släppte 31/5 så blev jag oerhört taggad och bestämde mig för vilka nyanser jag skulle beställa. Ja som ni ser så lyckades jag få tag på de tre nyanser som jag ville ha. Jag var Så glad och längtade galet mycket efter att få hem dem.

Snabbt efter releasen så började det komma dåliga reviews om att det var ojämn textur och synliga bubblor osv på läppstiften, min första tanke var att självklart ska det alltid vara ''jobbiga'' människor som gör allt för att få synas på sociala medier genom att sprida hat och la inte så mycket fokus på det TILLS jag ser videos ifrån många youtubers och tillslut ifrån kända youtubers. Då började jag fatta att det är något allvarligt vidrig fel på dessa läppstift. Idag när jag fick läppstiften levererade så blev jag djupt besviken, eller jag förstod ju innan jag fick hem dem att jag inte skulle kunna använda dem. Men om ni ser på mina bilder längre ner så förstår ni nog att jag inte kommer att testa dessa läppstift på mina läppar, då dem antingen är ifrån när Jaclyn först hintade om att hon hade startat ett eget märke år 2014, då några har reagerat på att det står JH på läppstiften som står för Jaclyn Hill. Hill - efternamnet ifrån hennes ex man som Jaclyn skiljde sig ifrån 2018 och sminkmärket heter enbart Jaclyn Cosmetics så borde det inte stå JC på läppstiften då? Ja ingen vet vad som har gått fel och ALLA väntar på att Jaclyn ska ge oss svar och förhoppningsvis ta tillbaka alla läppstiften.

Hylsan är underbar och dem luktar riktigt gott, typ som Jeffree Stars nya löspuder - vanilj men med typ sockervadd i, så när Jaclyn och hennes team gör om dessa läppstiften så dem inte längre är ett hälsoproblem så kommer dem nog bli helt underbara!

Har ni beställt hennes läppstift? vad är era tankar kring all denna drama?

Orörda läppstift

Efter en swatch på handen

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Så tråkigt 😫 och äckligt
nouw.com/louiseanderssons
FFRN
FFRN,
Ja verkligen!!😫
nouw.com/ffrn