JACLYNS SVAR

Detta inlägget är en fortsättning efter gårdagens blogginlägg (länk) ang Jaclyns läppstift. I morse när jag vaknade så hade Jaclyn lagt upp en video på hennes youtube kanal, inte en dag för tidigt eller vad säger ni? Jag är ändå glad att jag fick mina igår och inte hade dem liggandes här hemma i två veckor utan svar eller vetskap om vad jag ska göra.

Jag vill förtydliga att jag följer inte jaclyn, jag prenumererar på hennes youtube kanal men kollar aldrig på några av hennes videos, jag tror det är för att hon är så stirrig och högjud (jag har väldigt svårt för sånt då jag själv är en väldigt lugn person) men hon verkar vara en trevlig person och när jag fick se när hon visade upp sina läppstift så blev jag besatt, då förpackningen är allt!

Hursomhelst så godtar jag hennes förklaring, det var ingen ursäkts video utan en förklaring på vad som har hänt, vad är det för maskar och hål som dyker upp osv. Jag köper det och tror på henne, alla får tycka som dem vill i det här dramat men jag vill helt enkelt bara ha en bra version av hennes läppstift som jag beställde då nyanserna och hylsan är underbara!

HÄR kan ni se videon och skapa en egen uppfattning och om ni har beställt så mejla Help@jaclyncosmetics.com med bilder på era så ska ni få pengarna tillbaka samt nya bra läppstift

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Haha jag känner igen mig. Kan inte heller kolla på folk som är för högljudda 😂 är nog för att jag också är ganska chill.
nouw.com/louiseanderssons