Jag har förstört min hud....

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

I mitten av december så var jag på en ansiktsbehandling, min hud hade verkligen inte mått så bra det senaste halvåret och jag misstänkte att jag behövde en rejäl portömning. Vilket det visades verkligen behövas då min hud täpps till fort samt så vet jag att mina acne partier blir mindre och finare av en regelbunden portömning. Hudteraputen sa även att jag har gjort min hud extremt känslig då jag testar olika produkter i olika märken. Något som jag inte har tänkt på och något som jag verkligen kommer lyssna på. Jag kommer nu fortsätta att gå på regelbundna portömningar samt endast bara köra ETT hudvårdsmärke i taget med undantag för ansiktsmasker.

Jag började redan direkt efter besöket att göra en extrem rensning i mitt badrumskåp, jag gjorde mig av med nästan allt och skaffade nytt från Dermalogica ett märke som har typ allt man behöver i en hudvårdsrutin och som jag har testat tidigare och verkligen fastnat för. Produkterna som jag skaffade är dem ni ser i bilden samt deras BioLumin C Serum och dessa har jag kört i ca 1 månad. Jag märkte snabbt att texturen på mina problem områden har blivit bättre samt nu efter ca 1 månad så har rödheten/känsligheten i huden tycker jag med har blivit bättre och nu inser jag att huden faktiskt var väldigt irriterad/känslig.

Som ni vet så är det mitt jobb att testa olika nyheter som lanseras och jag kan inte bara hålla mig till ett varumärke, däremot kommer jag att vara mer kräsen när jag väljer vilka nyheter jag ska testa samt att köra hela hudvårdsrutinen i samma märke. Det kommer betyda att jag inte kan testa lika mycket hudvård som jag tidigare har gjort utan att mer fokusera på ett märke i helheten.

Nästa märke som jag kommer att testa är Sunday Riley, i dagarna så fick jag hem pressprover på deras produkter som ni står och väntar ivrigt på mig, så jag hoppas att detta är något som ni och min hud hehe är taggade på.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer