Jag har hittat en produkt som jag inte kan leva utan!

Dermalogica Multi Active toner, 159-349 kr (LÄNK)

Jag har varit på jakt efter en bra och återfuktande ansiktmist på den senaste tiden, anledningen till det bara för att jag inte har hittat produkter som verkligen återfuktar mitt ansikte, och jag vill helt enkelt kunna spraya på över en fetkräm för att få optimal effekt samt spraya på när jag är för lat för kräm, hehe

I Februari så fick jag den här misten ifrån Dermalogica hemskickat till mig och jag kan inget annat än att säga att jag är helt besatt utav denna misten! Den är såå skön att spraya på ansiktet så jag använder den flera gånger per dag hehe. Jag känner absolut skillnad för just nu har jag ingen direkt bra ansiktskräm så jag har inte använt någon på ett tag, och då sprayar jag på med denna och huden stramar inte eller känns torr och fnasig! och huden känns såå len. Jag kan säga att jag trodde inte att jag skulle bli såå häär kär i denna mist! but once again jag blir aldrig besviken på produkter som är parfymfria och innehåller Aloe Vera!

så här står det om produkten:

''Räddare i nöden när huden känns som ett uttorkat russin. Under arbetsdagen, framför datorn, på flyget, efter rengöring och över make-up - när som helst kan du duscha din hud med nödvändig fukt. Blandningen av fuktgivande aloe vera och lugnande lavendel känns mycket uppfriskande. Storlek: 50 och 250ml.

  • Hygienisk spray som tillför fukt och fräschar upp efter rengöring eller närhelst vid behov under dagen.
  • Verkar utjämnande på strukturen och ökar hudens förmåga att absorbera efterföljande produkter.
  • Perfekt för män efter rakning som en lugnande after-shave-lotion''


'Inlägget innehåller affiliatelänkar och pressprodukter


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer