James Read - overnight tan


Det är sällan jag använder brun utan sol, dels för att jag har så svårt att få den jämn och sen vill jag framför allt ha den på sommaren, men då kommer ett till problem - nämligen att bada! Då försvinner busen eller bli fläckig osv... ja ni hör ju massa problem haha..
Dock när jag väl använder bus så har jag den aldrig i ansiktet, det leder till utbrott samt irritation något ingen vill uppleva!

Jag fick höra talas om denna overnight tan mask ifrån James Read (länk), som ska innehålla Aloe Vera samt andra underbara ingredienser så som gurkextrakt, hyaluronsyra och rödalger för att återfukta och lugna huden, dessutom är den helt parfymfri!

Ni borde veta vid det här laget att
Produkter som innehåller Aloe Vera samt är parfymfria kan inte bli annat än en 10 poängare enligt mig!

Overnight tan mask finns även i en mörkare och intensivare nyans, jag velade mellan dessa två då jag hade hört att den ljusa knappt ger någon färg. Men jag som är världens blekfis chansade på den ljusa, och det är jag glad för då den även går att bygga upp om man applicerar den varje kväll.
Ja den ger inte mycket färg, utan ett solkysst glow. Jag tycker man ser så fräsch ut - de ser ut som när normala personer (ej jag) har vistats sig i solen i x antal timmar en sommardag.
Så nu kan även jag och om det finns någon mer olycksam person därute också få till det där fina sommarglowet!
Jag känner ej av någon som helst irritation i ansiktet samt att den återfuktar lite lagom.

Finns att köpa //HÄR\\

*Inlägget innehåller affiliatelänkar och pressprodukter

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer