JANUARI FAVORITER

Tänkte visa mina Januari favoriter. Dock så har jag inte många nya produkter..
Det är ju detta roughet ifrån Mac i färgen blush all day som är en sån fin kalltoning rosa med lite brunt i, jättesvårt att beskriva, den har jag iallafall använt varje gång jag sminkat mig.

Nästa är fit me matte poreless foundation som jag faktiskt hatade när jag provade den första gången. Jag är inte riktigt sams med den ännu, men den funkar med en av mina primer (dock så glömmer jag vilken primer det är varje gång eheh) så det gäller att ha en bra bas när man applicerar denna. Annars är den inget för torrisar, jag har både fet och torrhy och med denna så ser min hy liite torr ut. Men jag gillar den ändå håller verkligen sig matt osv.

Sista favoriten är lite fusk för jag har haft den i ca 1år och det är theBalm Mary-Lou manizer.
I början så använde jag den hela tiden sen tog jag en paus, en väldigt lång paus, men har använt den nästan varje gång jag har sminkat mig under januari. Denna highlightern är så himla fin och pigmenterad, faktiskt den bästa jag har. MEN förpackningen är så fruktansvärd ful, ingen lyx någonstans, ser såå billig och plastig ut, såå synd på en sån bra produkt, det är faktiskt därför jag inte har använt den på ett tag...

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer