JULKLAPPSTIPS

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Julen närmar sig snabbare än någonsin nu och har du inte köpt klart alla julklappar än så kommer jag dela med mig av lite budget vänliga tips på fina presentkit som jag tror att alla skulle bli glada över att få!

Pixi Multi-tonic - ett kit med tre av Pixi's bästssäljande face toners: Milky tonic, Glow tonic och Retinol tonic. Perfekt till den som vill testa vilken toner som passar en bäst innan man inskaffar sig en stor.

Storlek: 3 x 40 ml Pris: 200kr

Pixi Let's glow bag - Här har vi ett perfekt kit till den som vill testa glycol syra i sin hudvårdsrutin, denna söta lilla necessär innehåller: Glow Mud Cleanser, Glow Tonic, Glow Mud Mask och Glow Tonic Cleansing 10 Wipes.

Storlek: 3 x 15ml Pris: 275kr

Indy beauty - Christmas Julkit 2020 indy beauty's julkit innehåller fullsize av deras: Clear Skin Mud Boosting Facial Mask, Moisturising Bomb Facial Mask och en limited edition ansiktshandduk.

Jag har inte hunnit testa deras ansiktsmasker ännu men hur bra julklapp att ge bort?! alla behöver fukt och en lermask i ens liv och en ansiktshandduk (snarare tvättlapp) att ta bort masken med utan att använda för mycket vatten som istället torkar ut huden.

Storlek: 100ml Pris: 299kr

indy beauty time to shine lipgloss

Riktigt bra deal om man gillar läppglans, en ligger vanligtvis på 129kr och här får man en extra för 60kr. indy beautys läppglans är så behagliga på läpparna, mjuka och kladdfria!

Pris:189kr Storlek: 2 x 3 ml

Jag har just nu en tävling på min instagram där jag tävlar ut ett kit av Pixi Multi-toners eller ett kit av indy beauty Time to shine lipgloss kit. Så alltså två vinnare, ni hittar tävlingen HÄR

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer