K18

Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Imorse så hade jag utbildning med K18 som är en ny hårprodukt som verkligen har blivit en stor snackis på senaste! Men vad är K18 för något? Jo det är en silikonfri leave in treatment bestående av k18peptide som är en molekyl som återställer skador på håret som har uppkommit av bla kemiska behandlingar, värmeverktyg och UV strålningar. Dem lovar att håret blir starkare, repareras samt förbättrar hårets elasticitet på endast 4min!

Produkten ska användas på handdukstorkat hår som endast har blivit schamponerat (använd ej balsam då fjällskiktet ska vara öppet så att K18 kan trängas in i hårstråna) låt det gå 4min innan ytterligare styling / föning.

K18 ska appliceras de första 4-6:e tvättarna och sedan var 3:e tvätt efter behov.


Jag har nu testat K18 sex gånger. 1tub på 5ml räckte 4gånger till mitt hår, mitt hår blir lätt en stor trasselboll och jag behöver silikoner och mjukgörande produkter i för att ens kunna kamma håret. Här vart jag mycket skeptisk till en början då K18 är silikonfri vilket mitt hår tyvärr hatar. Men efter att ha testat Living proof produkter som alla är silikonfria så gav jag såklart K18 en chans och oj vad glad jag är över det. som ni säkert kan lista ut så älskar jag K18 för den gör mitt hår silkeslent och tynger inte ner, den är så lätt att använda. Blir mitt hår nyfött? Nej längderna är fortfarande lite slitna, men jag upplever att mitt hår direkt efter k18 ser nästintill nyfött ut, trassel och frissfritt. Däremot så jobbar K18 på fjällskiktet så även om man inte ser något jätte skillnad så gör den skillnad!

Är K18 något för dig? Det kan jag inte svara på men har du kemiskt behandlat eller mycket slitet så skulle jag absolut rekommendera att testa K18!

Här finns K18 att köpa eller att läsa mer om

Produkten är:

silikonfri

parabenfri

vegansk

cruelty free

och har ett ph värde på 5-6

Glöm inte värmeskydd efter 4min om du ska styla håret med värme!

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer