KLADDFRI SOLSKYDD

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Solskydd är ju så extremt viktigt att använda året om men framför allt under sommaren då solen är stark och synlig.

Jag kan ärligt säga att jag började använda solskydd i ansiktet som en del av min hudvårdsrutin för bara 2-3årsen. Jag förknippar nämligen solskydd med klet och kladd vilket jag hatar, jag hatar att vara kladdig och har därför undvikit SPF.

Idag använder jag alltid spf i ansiktet då jag kör ganska all in med syror och vill förhindra pigmenteringar och hudåldrande så gott som det går, nästan alltid har jag spf 50. På kroppen är det värre tyvärr men jag klarar verkligen inte av kladdet som blir och jag solar aldrig då jag ej tål solen. Men skulle jag få för mig att sola så måste jag tipsa om Filorgas UV Bronze Body Spf 50+ (länk) den kladdar inte lika mycket som vanlig solkräm då formulan är mjölkig alltså ganska rinnig, samt så är den lätt färgad så den lämnar ingen white cast vilket är ett stort plus då alla hudtoner kan använda denna. Smidig är den med, bara att spraya ut en mängd och sedan smörja in på kroppen.

Men det stannar inte där utan Filorga har ett till UV spray nämligen UV bronze mist spf 50+ (länk)

som är en återfuktande mist med inkapslad glaciervatten och är optimalt skydd att ha i handväskan för att alltid vara redo för solen. UV-Bronze Mist kan man även spraya över sin make-up, utan att den sabbar sminket. Det bästa av allt, den är på gas så den kladdar knappt utan lägger sig som en svalkade hinna på ansiktet.

Och nej dessa två produkter blir man inte brun av eller är färgade, Kroppssprayet är lätt färgat men ger ingen färg till huden, det är lite förvirrande att produkterna heter ''Bronze'' tänkte ta upp detta då jag kan väl knappt vara ensam om att tro att det är en bus eller liknande haha..

Här ser ni kroppssprayets nyans på produkten.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer