Klairs - rich moist soothing mask


Jag har ju under en månad testat olika masker ifrån Starskin som jag inte tror ni har missat. Min slutsats var som sagt att jag inte och har aldrig varit förtjust i ark masker, jag gillar att smeta in krämer och skölja bort.

Så när jag fick förfrågan om att testa rich moist Soothing sheet mask ifrån Klairs så blev jag lite tveksam, dock alltid spännande att testa nya saker.
Masken är dessutom gjord utav 100% ren bomull samt bra för den allra känsligaste hudtyperna bra mycket lovande som ska lämna huden återfuktad och len.

Den sved en aning samtidigt om huden kändes väldigt sval och återfuktad. Efter 20minuters verkningstid så kändes huden återfuktande och väldigt fräsch. Jag fick prover på en toner och en fuktkräm så jag använde först den här preparation facial toner och avslutade med rich moist soothing cream som för övrigt är en riktigt fet kräm, så är ni ute efter en riktigt fet kräm so check this one out!
Nu ska man ju inte hålla på att ta på sin hy men jag kan inte sluta haha okey nu måste jag sluta! Det känns så lent och mjukt, detta var verkligen någonting som jag behövde. Jag har fått en antibiotika kräm för min acne och den är sååå uttorkande speciellt på min kronisk - torra hy.. så detta känns behövligt. Min hy är nöjd!

Ni hittar masken //HÄR\\ för 49kr

*inlägget innehåller pressprodukter

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer