KLAIRS FUNDAMENTAL

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Klairs är ett koreanskt och prisvinnande hudvårdsmärke. Deras produkter är högt koncentrerade med stor andel naturligt innehåll, utan färgämnen eller alkoholer. Allt för att på ett milt och samtidigt effektivt sätt ge en hälsosammare och starkare hud. Klairs har produkter för alla hudtyper och är särskilt framtaga för att behandla en känslig hud. Alla produkterna från Klairs är även helt veganska och cruelty free.

Jag har under en tid testat Klairs Fundamental Eye Awakening Gel, Fundamental Nourishing Eye Butter och Fundamental Watery Oil Drop.

Två ögonkrämer och ett ansiktsserum.

Fundamental Watery Oil är ett vattenbaserat serum med en lika hög återfuktningsförmåga som en ansiktsolja. Den innehåller bland annat ceramider, camellia sinensis (Grönt te), peptider och fermenterade ingredienser. Dessa ingredienser innehåller mängder av antioxidanter och föryngrande egenskaper som ger din hud lyster med hjälp av bara några få droppar. Detta serum är väldigt lätt och känns nästan som vatten på huden, sjunker in fort och med en ansiktskräm över så känns huden tillfredställt. Jag älskar denna då den är just så lätt och icke klibbig.

Fundamental Eye Awakening Gel Denna gel-ögonkräm innehåller koffein och rödbönsextrakt som ger liv till området kring ögonen och lämnar en pigg och uppfriskande känsla. Rödbönsextrakt motverkar mörka ringar och hudton under ögonen samtidigt som den hjälper till att ta bort svullnad som kan uppstå. Ögonkrämen absorberas snabbt in i huden och ger en kylande och återfuktande känsla och gör det enkelt att applicera smink efteråt.

Fundamental Nourishing Eye Butter Denna ögonkräm innehåller solrosfröolja som är rikt på vitamin A och vitamin E vilket skyddar den tunna huden runt ögonen. Den innehåller även peptider som motverkar fina linjer. Krämen har en tjockare konsistens utan att kännas fet och absorberas snabbt in i huden. Den passar alla hudtyper, även de med milier och går även utmärkt att använda under smink!

Jag använder Awakening gel som ett serum under Nourishing eye butter och denna duon är underar för mina ögon, dem svider inte som dem flesta ögonkrämerna brukar göra, dock så hade jag önskat att eye buttern var fetare än vad den är då forumlan är lätt som en vanlig ögonkräm. Men mina ögon gillar dessa så jag kommer att fotsätta med dessa då jag har svårt att hitta just krämer som inte svider.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer