Kommande sminkprodukter VT 17

Alltså jag är sååå TAGGAD på dessa Love light ifrån Too faced!! Först och främst titta på paketeringen, it's BOMB!
På vissa swatches bilder så ser dessa väldigt glittriga ut vilket skulle vara hemskt om de var så. Men jag skulle lätt beställa de alla bara för att de är så otroligt fina!

Lansering : i mars

Becca - Shimmering Skin Perfector® Pressed- Prismatic Amethyst
Denna finns redan att köpa på sephora i USA och jag väntar så ivrigt på att denna ska gå att köpa på beautylish och andra europeiska sidor! Så fin och annorlunda.

Anastasia gör ett samarbete med youtube stjärnan Nicole Guerriero!! OMG jag är Sååå taggad!! Herregud jag är taggade på alla dessa produkter i inlägget haha
Det är alltså en ny highlightpalett som de har gjort, förpackningen säger ju allt! Rosa samt glitter kan det gå fel då? Svar NEJ!
Ingen har fått se innehållet än, men jag hoppas på en blandning utav "naturliga" och lite mer neoniga nyanser.

Lanserings datum = någon gång i mars

Ännu ett märke som samarbetar med youtube stjärnor! Smashbox gör tillsammans med casey Holmes en highlightpalett som heter Spotlight palette.jag är mest taggad på pearl varianten, jag har mest guld / champagne så känner att jag vill testa något "nytt"
Dock dåligt utav Smashbox att inte göra någon som helst reklam för denna - det finns inte en enda bild på deras instagram, samt att den skulle lanseras idag, visserligen i USA så tidsskillnaden där, men Smashbox ändrar tydligen datumet för lanseringen fram och till tillbaka...

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer