KOREANSKA NYHETER

Inlägget innehåller pressprover. Läs mer under PR och Policy

Ingen nyhet att syd-Korea är en hejjare på hudvård och den svenska återförsäljaren Glowid har fått in nyheter som har lanserats på den senaste tiden som jag tänkte vi skulle dyka ner lite djupare i!

Jag har fått hem tre stycken nyheter ifrån märkerna: By Wishtrend, Klairs och Dr Ceuracle tre super populära koreanska märken som har tagit den svenska marknaden med storm.

Dr. Ceuracle som har sitt super populära solskydd har lanserat en återfuktande gel mask ''Cica Regen 95 Soothing Gel'' masken består av 95% Centella Asiatica som lindrar och aktiverar skadad, irriterad hud som kräver omedelbar lindring och reparation. Denna mask är helt doft och pigmentfri för att på bästa sätt bistå din hud med det höga innehållet av den aktiva ingrediensen Centella Asiatica som både lindrar och reparerar skadad och känslig hud, vilket lämnar den lugn och välmående. Actinidia Argute (Kiwi Extrakt) skyddar huden mot skadliga yttre faktorer och innehåller antioxidanter som lämnar din hy strålande med ett härligt glow.

Efter rengöring, toner, essence och serum, massera in jämt över hela ansiktet som sista steg i din hudvårdrutin som en fuktgivande mask.

Jag har använt denna som sovmask några gånger, men min hud behöver något mer fetare om den ska bli nöjd, och så är det oftast med alla gel produkter, det är inte tillräckligt för en torr hud. Men den känns väldigt svalkande och gosig så har du normal till fet hy så tror jag att ni skulle älska denna. Tänk att ta fram denna mask ifrån kylskåpet en varm sommardag! kalas!

Klairs har kommit ut med en mild mekanisk ansiktsskrubb Youthful Glow Sugar Mask som är berikad med antioxidanter från grapefrukt och hallon. Grapefruktekstrakt och kaolin mjukar upp din hudstruktur utan att irritera medan sheasmör, hallonolja och jojoba bistår med rik näring och lämnar huden återfuktad efter tvätt. Den innehåller också antiinflammatorisk kalamin för att lugna din hud. Denna mask kan användas som antingen en Exfoliator, Rengöring eller Återfuktande Mask .

Som exfoliering: Applicera på våt hud efter rengöring och massera försiktigt där du vill exfoliera huden. Tvätta sedan av med varmt vatten.

Som mask: Applicera på våt hud efter rengöring. Låt verka ca 10 minuter innan du sköljer av med varmt vatten. Avsluta med fuktkräm.

Som makeup rengöring: Mixa en lagom mängd av masken med 2-3 pumpar av Gentle Black Deep Cleansing Oil från Klairs. Applicera på våt hud med varsamma cirkelrörelser och skölj av med ljummet vatten.

sist och ja minst har vi By Wishtrend Sulfur 3% Clean Gel, som är en fuktgivande gel som hjälper till att förhindra akne, rensa porer och kontrollera befintliga utbrott. Den innehåller Kollodial Svavel som tränger igenom porerna och torkar ut hudytan för att absorbera överskott av olja. Torkar även ut döda hudceller och förhindrar dem från att täppa till porerna. Den har också antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper som hjälper till att rengöra huden från bakterier som kan orsaka akne och förhindrar utveckling av nya bakterier på huden. Denna produkt innehåller också de två hydratiserande ingredienserna Sodium Hyaluronate och Tocopherol som förhindrar torrhet i huden. Passar alla hudtyper och rekommenderas framförallt till de som har acnebenägen och fet hud.

Denna fungerar som antiingen en Punktbehandling som då skall appliceras på utsatta områden med bomullspinnar / tops som sista steg i din hudvårdsrutin, efter rengöring, toner, essence och serum.

Eller som en ansiktskräm, applicera ett tunt lager över hela ansiktet som det sista steget i din hudvårdrutin.

Jag har en ganska knepig hud då den är super torr men blir oljig under dagen samt är aknebenägen. Jag kan oftast inte använda produkter som är tillför akne eller som ska motverka glansigheter då huden stramar om den inte fåt fukt och fett, så jag var lite orolig över denna produkt, men jag applicerade produkten över hela ansiktet över serum innan läggdags och den kändes faktiskt återfuktande och min hud verkar hittills gilla den, den doftar lite skumt, typ svagt av bränt gummi men jag som hatar gummidoft klarar av doften ifrån krämen som tur är.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer