La Mer - the powder

Här snackar vi lyx! pudret kommer i en stor glasburk med ett tungt silver lock och en liten söt fluffig puff.

''Lyxigt puder med vår kraftfulla Miracle Broth som är så otroligt lätt att det nästan ser ut att sväva ovanpå huden. Utvecklat med symmetriskt formade partiklar så dras det magnetiskt till huden för en perfekt yta. Huden ser strålande ut medan luftiga havspartiklar skapar en osynlig finish som gör att huden ser felfri ut. Genomskinlig täckgrad.''

Öppnar vi pudret så möts man av ett super glittrigt puder - det ser verkligen ut som loose pigments haha, jag kan säga att jag fick smått panik när jag möttes utav detta. Och ja glittret syns på huden MEN inte så man stör sig tycker jag, utan den smälter in bra i huden och man ser riktigt fräsch ut samt sminket ser air brush ut och nästintill flawless. Jag kan inte jämföra puder bara sådär så jag har nu testat halva ansiktet med laura mercier och la mer. Laura Mercier blev snabbt en favorit så därför ville jag jämföra pudret med just den för en rättvis bedömning.

Varje gång jag har pudrat ansiktet på detta sättet så har jag alltid föredragit La mer sidan, just för porerna syns mindre och att pudret lägger sig över foundationen och inte lägger sig i veck och vrån haha. Nu säger jag inte att Mercier gör det men när jag jämför sidorna så ser jag att ex porerna ser liiite synligare än La mer sidan.

Slut resultat: Behöver man köpa ett löspuder för 745kr för 8g? Jag säger både och. man får vad man betalar för men skillnaden mellan ex Mercier är inte stor utan bara små detaljer som man själv lägger märke till så det är helt en smaksak och vad man vill lägga sina pengar på. Jag ger iallafall själva pudret 5/5!

finns att köpa HÄR

*Inlägget innehåller pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

karinahidalgo
karinahidalgo,
Alltid velat testa deras produkter!! Kanske är dags snart haha 😃
nouw.com/karinahidalgo
awamakeup
awamakeup,
OMG att du fick den pr 🙌 lyckos dig 💕
nouw.com/awamakeup