lanseras i maj

Kat Von D Alchemist palette kommer äntligen till Sverige. Den landar på sephora i någon gång maj och jag kan knappt vänta tills jag får tag på den här färgstarka highlight paletten.

IDUN släpper nyheter som lanseras på apotek v20. mestadels ögonprodukter som är framtagna för att passa de aldra känsligaste ögonen.

I lanseringen så finns det nya Läppennor 165kr, Näckros - ögonskuggsprimer 179kr, Magna - mascara för fylligare fransar 219kr, ögonpennor 165kr,

Ja ingen har väl missat Too faced underbart söta kollektion som det lanserade i mars. dock inte i Sverige men väntan är snart över för i maj (nähä) så kommer dessa till sephora på svensk mark. Detta är typ första gången som jag känner att jag behöver ALLT i kollektionen! Men de som jag vill lite extra lägga pengar på är Love lights - Blinded by the light, Natural love paletten och liquid lipstick i Granny panties och holy chic.

GHD air hårfön i deras nya wanderlust kollektion pris 1599kr.

Jag har länge hört bra saker om GHD's verktyg men aldrig provat då jag äger världens bästa plattång och locktång. En hårfön är faktiskt behövligt för mig just nu, då jag enbart äger en travel size samt att den är ganska gammal och låter konstigt haha. GHD släpper även nya plattänger och hela kollektionen lanseras 1Maj

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • Tips

Gillar

Kommentarer