LANZA - keratin healing oil review

*inlägget innehåller affiliatelänkar och är i samarbete med Lanza.

Nu känner jag att jag har testat Lanzas serie keratin healing oil så pass mycket att jag nu kan ge en fullförlig recension.
Jag har märkt att mina slitna längder faktiskt ser mindre slitna ut när jag använt denna serie och jag tycker faktiskt att hårkvallitén har ändrats - blivit mjukare och finare, mamma har också märkt skillnad på mitt hår så jag tror inte att det är inbillning.
HÄR kan ni läsa mitt förra inlägg om produkterna


Combing cream
När jag smörjde in den i längderna så kände jag direkt hur mitt nytvättade hår blev torrare och mjukare.

Hela serien älskar jag och kan verkligen rekommendera den för slitet och torrthår. Men om det är något utav denna serien som ni måste testa så är det Combing cream

Balsamet gör vad den ska, håret blir väldigt mjukt och trassfritt efteråt.

Schampot likaså, det rengör bra och känns inte uttorkande och tovigt som vissa kan göra.

Hårinpackningen är den jag har testat minst gånger, men den gör håret ganska så mjukt ingen wow känsla men den är absolut inte dålig.

Hair treatment (oljan)
Det är denna som luktar som yankee candles ljus - pink sands haha. Håret luktar såå gott och jag fullkomligt älskar den här oljan. Under denna testperioden så har jag inte använt min vanliga olja ifrån Moroccanoil och jag tycker att denna har gjort jobbet väldigt bra.

Hårsprayet har jag inte testat eftersom jag hatar och ha hårspray i håret. Däremot så gav jag den till en hårsprays missbrukare nämligen - mamma, haha
Hon tycker den fungerar väldigt bra, hennes hår äter hårspray så det behövs ganska mycket i hennes hår.

Hon tycker även att hennes hår blir mjukare när hon sprayar med den, det blir inte så där strävt som det brukar bli med hårspray.

Hela serien finns att köpa HÄR om ni tycker att någon av produkterna verkade lockande.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer