LASHFOOD

Har ni hört talas om Lashfood? det är ett märke som säljer produkter till fransar och bryn som bara innehåller bra ingredienser som gör att man kommer få märkbart längre, fylligare och starkare fransar / bryn på enbart 3-6 veckor.

jag fick hem deras kosmetiska produkter som ni kan läsa här under ingredienserna:

Nano-Peptid komplex, revolutionerande naturlig blandning av peptider (kedjor av aminosyror), har med kliniska tester bevisats ge längre, fylligare och starkare fransar.

Arginin - kraftfullt naturligt ämne som ger längre och fylligare fransar och som motverkar att fransarna bryts.

Biotin- naturligt B vitamin. Nödvändigt för att stimulera hårtillväxt och för att motverka hårfölust.


Koppar-komplex ger micronäring för att motverka håravfall.

Panthenol - Pro vitamin är näring som gör fransarna fylligare och starkare vilket motverkar att fransarna bryts av.

Collagen - Förstärker fransarna samtidigt som du får effekten av längre och fylligare fransar.


LashFood Conditioning Volume 3-D Mascara, 275kr (länk)

Mascaran ger ett väldigt naturligt och separerade fransar, får se om jag märker någon skillnad på tillväxten om ett par veckor.

LashFood Conditioning Collagen Primer, 275kr (länk)

Denna primern är som en ögonfransmask och ger dem ett slutresultat likt ögonfrans-förlängning.

Den här primen har jag använt varje dag sen jag fick hem den. innan så använde jag ett prov ifrån Dior Maximizer mascara primer 3D, men jag märker absolut ingen skillnad på dessa. båda förlänger fransarna så bra att jag knappt vill använda lösfransar då mina egna fransar blir så fina!Browfood 24H Tri-Feather Brow Pen - taupe, 295kr (länk)

den här produkten är jag väldigt tveksam till, jag förstår nog inte riktigt hur man använder den då ibland kommer det lite produkt och ibland ingenting... på hemsidan står det att den ska appliceras på bar hy, alltså innan makeupen, dock så funkade den inte så bra på mig endå, hmm jag får nog öva lite!


Browfood Tinted Brow Enhancing Gelfix - brunette, 295kr (länk)

''En kraftfull peptid-blandning som främjar tillväxt av brynen, och kan användas enskilt eller över en penna för ett långvarigt resultat.

Den specialkonstruerade dubbel-sidiga borsten ger dig möjlighet till enkel och snabb applicering. De färgade fibrerna ger intrycket av fylligare bryn''

Jag tyckter att borsten är ganska klumpig, svårt att applicera bara på brynen och det kommer väldigt mycket produkt som är svår att skrapa av. annars en fin färg och blir fint på, dock så måste jag använda massa andra produkter för att få till ett bra resultat.*Inlägget innehåller affiliatelänkar och pressprodukter

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer