Laxburgare med mangosås


Denna rätten är något utav det godaste som finns! Med mangosåsen så blir det helt underbart, och jag är en sån som hatar frukt i mat.
I min senaste testagram så fick man med de nya tacokryddorna ifrån Santa Maria. Så jag hällde i fisktacos kryddan i laxburgarna, men det blev lika gott med som utan.

Ingredienser
Antal portioner 4

500 g laxfilé
2 färsk röd chili (jag använder 1/5)
1 tsk salt
rivet skal och pressad saft av 1 lime
1 msk potatismjöl
2 dl matyoghurt / turkisk yoghurt
1 mango

Gör så här:
Finhacka laxen eller mixa den grovt. Kärna ur och finhacka chilipepparn. Blanda hälften av chilipepparn med laxen, salt, limeskal, mjöl till en färs. Forma färsen till 4 stora biffar. Skala, kärna ur och hacka mangon. Blanda mango och limesaft med yoghurten och chilipepparn som är kvar. Stek laxburgarna i ca 2 min på varje sida.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229