LEKSTUGOR

Inlägget är i samarbete med Polhus

Hur många utav er lekte i en lekstuga när ni var små? Jag och min stora syster hade en på vår tomt när vi var små, tror farfar hade byggt den om jag inte miss minner mig. Hursomhelst så vet jag att vi lekte där ofta jag och Lisa. Vi hade våran stuga som ett kök typ, någon bänk på insidan och skåp över där vi förvarade tomma flingpaket och ja massa med tomma mat förpackningar i skåpet. Sen hade vi en liten veranda med bord och varsin stol på, haha ja oj vad roligt vi hade det!

Skulle jag någon gång i framtiden skaffa barn så vill jag absolut inte bo i lägenhet, jag vill bo så som jag varit uppvuxen, nämligen i ett hus mitt ute i landet med fri tillgång till skog och trädgård. Ha massa roliga aktivitet saker så som gungställning och lekstuga, väldigt viktigt då jag själv älskade dessa saker som liten.

Därför vill jag passa på att tipsa om Polhus som har klara lekstugor (om ni inte har en farfar som kan bygga ett, hehe) för er som kanske har planer på att skaffa en lekstuga.
Polhus har massa olika designer och planlösningar, med eller utan veranda tex, ja kolla in själva på hemsidan för att jämföra de olika husen.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • Tips
  • Nära Huskvarna

Gillar

Kommentarer