LERNBERGER STAFSING

I samarbete med Glamazon.se

I detta inlägget ska vi prata om något som jag utan anledning har blivit dålig på att skriva om nämligen hårvård, hårvård i från det svenska hårvårdsmärket Lernberger Stafsing. (blev mycket hårvård där hehe)

Lernberger Stafsing erbjuder Eko-smarta produkter tillverkade i Sverige utan parabener och sulfater. Det startades, drivs och ägs av – Patrik Lernberger och Mattias Stafsing, och grundades på övertygelsen om att du är mer fantastisk, excentrisk och spännande än vad du tillåter oss att se. Du förtjänar en lyxigare vardag med professionell hårvård där du mår bra såväl på insidan som på utsidan.

Märket har väldigt brett sortiment att välja mellan, tex så finns det schampo, balsam, stylingsmedel för alla olika hårtyper, se nedan.

'’Vi tycker att alla har rätt till hälsosamma, hållbara produkter och ett lyxigare vardagsliv. Enkelt uttalat – alla förtjänar att må bättre och känna sig snyggare.Inspirerade av den enklaste av råvaror – den skånska rapsoljan – började vi tillverka våra egna hårvårdsprodukter hemma i köket. Och en sak ledde till en annan…’’

Jag har faktiskt inte testat något från Lernberger Stafsing ännu men har hört väldigt bra om just det märket. Kanske har ni någon favorit som ni vill dela med er av?

Jag är väldigt sugen på att testa bla Shampoo + Conditioner För torrt hår. Mitt hår har alltid varit väldigt torrt och jag har inte riktigt hittat hårvård som ska hjälpa och göra håret friskare och mindre torrt. Tyvärr så blir ju håret torrt utav bla färgningar och värmeverktyg om man använder det för ofta, vilket jag har gjort men slutade med för ca två årsen. Vad har ni för hårtyp? Har ni kanske ett bra tips mot torrthår?

Du kan köpa Lernberger Stafsings produkter hos bla Glamazon som är en auktoriserad skönhetsbutik på nätet.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

corneliadahlqvist
corneliadahlqvist,
Åh låter ju väldigt bra! Är också på jakten efter något för torrt hår. Det bästa jag provat än så länge är Macadamias hårinpackning, ett tips!
nouw.com/corneliadahlqvist