LH COSMETICS

I samarbete med LH cosmetics

Ingen har väl missat att Linda Hallberg har gjort ett eget sminkmärke - LH cosmetics.
Jag måste faktiskt säga att jag först inte vart imponerad utav själva produkterna hon släppte, men sen slog det mig att Linda är ju en erfaren makeupartist samt vet mycket om smink så om hon gör ett eget sminkmärke så måste det ju vara av hög kvalité.

Hon har än så länge en allt o allo palett samt sminkborstar till ögon, bryn och ansikte i sin kollektion och jag måste säga att jag är såå galet nöjd med dessa!

Själva skuggorna är farligt pigmenterade och paletten innehåller de nyanserna så man kan skapa en hel sminkning: två highlighters - en väldigt ljus och en åt det mer champagne hållet. Två stycken rouge - en skimmrig orange och en skimmrig rosa. Maffei är en perfekt kall ljus beige som är perfekt till att lägga på hela ögonlocket för att jämna ut. En contouringskugga som jag tycker är lite för grå för min smak, men den är så fin att lägga i creasen. Sen såklart en bronzer som ser så gul ut på bilden men är en sån fin och varmskugga i verkligheten. Och sist men verkligen inte minst - en svart matt skugga som man kan använda som eyeliner eller ja vad som helst!

Sen till borstarna åh herregud vad mjuka! Och stilrena.
De jag fick hem var All over brush (länk) och angled brush (länk) angled borsten är för mjuk för min smak till ögonbryn, jag gillar att arbeta med en mer kompaktare borste. Och all over brush var ganska svår att Blenda ut contouring med, men väldigt bra till bronzer, highlighter och rouge.

Alla produkter finns att köpa HÄR

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer

LizetteDidriksson
LizetteDidriksson,
Ååh, får köpbehov nu... haha! 😍
nouw.com/lizettedidriksson
amandadellien
amandadellien,
Åh vill också ha!
nouw.com/amandadellien