LIP TREATMENT

Inlägget innehåller affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy.

Jag är besatt av att smörja in mina läppar och har varit enda sen jag var liten. Mina läppar och huden precis runt om blir extremt röd och uttorkad om jag inte smörjer mig flera gånger per dag, ''ekemen'' har jag inte haft sen jag var typ 12år, kan det bero på att jag numera ALDRIG lämnar huset utan någon slags lip balm tror ni?, skulle jag glömma (vilket händer extremt sällan) så måste jag köpa ett där jag är då blir det oftast mitt favorit lipsyl ifrån Burt's bees. Så kort och gott jag är besatt och beroende av att smörja mina läppar, detta betyder ju att jag har mina favoriter samt är väldigt kräsen, mina krav är:

Ingen doft/smak/färg - då jag alltid har lipbalms på så vill jag inte att det ska smaka kokos, jordgubb you name it när jag ska äta. Och inte heller någon färg då jag inte vill ha märken på mina sängkläder bla...

lätt konsistens och inte klibbig, Nedanför hittar ni några läpprodukter som jag har hemma och testat en lång tid nu.

LANEIGE Lips Sleeping Mask - Denna har lite smak och finns i olika smaker, men det är inget som stör mig då jag oftast använder denna när jag ska sova. Denna masken är otroligt skön på läpparna, den klibbar inte häller på ex kuddar och läpparna känns som smör. Ger en skyddande film över läpparna samt tillför vitamin C och antioxidanter.

LANEIGE Lip Glowy Balm - precis som ovan, något segare konsistens men fortfarande riktigt skön och man får ett fint lyster på läpparna, använder som både balm och lipgloss.

Burt´s Bees Overnight Lip Treatment - Denna är lättast av alla produkterna, denna behöver jag fylla på lite oftare men en riktigt favorit ändå, då den är riktigt skön på läpparna. Denna innehåller naturliga mjukgörare ingredienser, vax och oljor, ceramider som är grundläggande för att upprätthålla hudbarriären som skyddar läpparna från uttorkning och yttre påfrestningar. Innehåller också pepparmyntsolja som ger en frisk, sval känsla på läpparna.

Dr.Lipp Original Nipple Balm - Liknande konsistens som Laneige Lip glowy balm men något tjockare. En det och vårdande produkt som jag använder endast på natten, gör verkligen läpparna mjukare men det är någon väldigt svag bismak av denna ungefär som läpprodukter utan smak kan göra lite åt gummi smak.

Make the make Hyaluronic Lip Oil - riktigt lätt konsistens, absolut inte klibbig utan väldigt bekväm och ger ett riktigt fint lyster, minuset är att den försvinner snabbt från läpparna så man behöver fylla på ofta. Innehåller hyaluronsyra och extrakt från drakfrukt som slätar ut, bibehåller fukten i huden samt stimulerar kollagensyntesen. Berikad med E- och C-vitamin för att stärka den antioxidanta effekten.

Decubal Lips & dry spots balm - En riktigt härlig fet balm för läpparna som ger ett mjukt och smidigt och icke kladdig finish. Närande och återfuktande salva för läppar och andra torra fläckar på huden. Innehåller lanolin och bivax som skyddar och vårdar huden. Ger huden rikt med fukt och lipider samt gör den mjuk. Använd på torra läppar samt andra torra partier såsom nagelband och armbågar. 99% fetthalt. Oparfymerad.

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer