LIPS AND BROWS

Too Faced Brow Quickie, 215kr

''På bara några sekunder ger brow quickie brynen en naturlig volym och form genom ett enkelt drag med den avsmalnande borsten. Formulan fyller tomma områden och kan appliceras på både hud och bryn för ett fylligt och naturligt resultat.''

Jag fick min i nyansen universal taupe, en lite mörkare variation utav nyasen taupe, jag vet inte om den kommer i flera nyanser. Jag brukar i vanliga fall använda gimme brow ifrån Benefit men kan säga att dessa är jämnlika varandra.

Den är lite mousseig i konsistensen och stelnar inte så som endel gör, men den smetas inte ut utan sitter där den ska sitta under dagen.

Too faced Lip injection glossy - Angel kisses, 210kr

''Too faced har adderat en rejäl dos fantastisk färg till de berömda lip Injection. Formulan mjukgör och ger volym till läpparna, samtidigt som de täcks av en pigmentrik glans. Innehåller naturliga botaniska ingredienser såsom avokadoolja och jojobaolja.''

efter att tidigare ha testat ett läppglans ifrån TF så hade jag inga större förhoppningar. Men detta gillar jag verkligen! Ger en fin ljusrosa färg och ger mer put på läpparna. Den svider, nästan så det gör ont ett tag på läpparna, men jag gillar den ändå och vill ha flera i andra nyanser!


*Innehåller pressutskick

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer