LipSmart + rabattkod

LipSmart, 299kr (LÄNK)

Ni som känner mig, ja och ni som läser min blogg med borde veta hur mycket jag är beroende utav lipsyl. Egentligen så är jag inte så kräsen utan vill bara ha ett som är så naturligt som möjligt. LipSmart känns inte såå naturlig på läpparna då konsistensen är väldigt vaxig / silikonig förutom det så fungerar den bra och känns skön på. Jag har dock inte märkt av någon ''fylligare känsla'' som det står att det ska göra.

Så här beskrivs produkten

''LIPSMART®’s patenterade fuktighets-teknologi penetrerar läpparnas yta och verkar ner till cellnivå samt ger intensiv återfuktning med dess fem dokumenterade bioteknologiska och botaniska aktiva ingredienser. Denna ger omedelbart näring till torra, spruckna och strama läppar som har låg volym.


Om du har torra, spruckna eller strama, nariga läppar med liten volym, måste du prova LIPSMART®. Det kan vara ditt fuktighetsmirakel!

Lipsmart stimulerar den naturliga reproduktionen av kollagen. Optimerar fuktigheten genom att bibehålla fukten i läpparna som gör att läpparna håller sig återfuktade längre. Bygger en skyddande barriär, minskar fuktförlust och ger en fylligare känsla. Innehåller: 10ml''

*Inlägget är i samarbete med Hudvårdsbutiken. Uppge koden: Fanny10 gäller tom 9/6

Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

Gillar

Kommentarer