LIVING PROOF

Inlägget innehåller pressprover och affilitelänkar. Läs mer under PR och Policy

Jag har testat dessa tre produkter ifrån Living proof, två är ifrån deras Restore serie och en ifrån Frizz serien. Ingen av produkterna är nyheter men dem har gjort om förpackningarna. Alla produkter har Living Proofs signatur doft, vilket är en speciell doft som doftar milt men fräscht.

Innan jag djupdyker in i produkterna så måste jag berätta att Living Proofs produkter är alla silikonfria, vilket är ganska ovanligt men blir allt mer vanligare. Mitt hår brukar oftast hata alla silikonfria hårprodukter då mitt hår är extremt trassligt och behöver vattenlösliga silikoner som smörjer ståna (lägger sig som en hinna) men Living Proof är ett märke som faktiskt fungerar faktiskt för mitt hår.

Restore smooth blowout concentrate 289kr/45ml

Min absoluta favorit hårprodukt är Dream coat, jag kan inte leva utan den och har köpt om den så många gånger. Denna ger liknande resultat på mitt hår fast i serum formula istället för spray. Jag applicerar produkten enbart i längderna och topparna på handdukstorkat hår och fönar in så att produkten aktiveras och gör mitt hår silkeslent, glansigt och slätare. Produkten känns ganska fet men mina fina hårstrån absorberar in produkten så bra och lämnar ingen kladdig eller fet känsla.

Restore Dry scalp treatment 279kr/100ml

Denna produkten är till för alla som lider av flagor, klåda, irriterad och torr hårbotten. Jag har aldrig haft problem med min hårbotten, men denna vintern kombinerat mer blekning så har den börjat klia. Jag upplever att produkten gör ett hyfsat bra jobb, den lindrar men inte till 100% samt att jag blir lite fet i hårbotten av den så man får vara försiktig när man applicerar så man inte tar för mycket, några droppar räcker gott och väl!

För bästa resultat ska denna användas tre gånger i veckan, resultatet kan ta upp till 4veckor.

Frizz Vanishing oil 289kr/50ml

Denna håroljan var i pumpflaska innan och nu är den som ni ser i pipett flaska. Jag föredrar att ha mina håroljor i pumpflaska men denna är jag glad över att den gjordes om till pipett då denna oljan är extremt dryg och till mina fina hårstrån behöves inte alls mycket produkt och med pipetten så kan jag enkelt reglera hur mycket/lite produkt som jag vill applicera utan att riskera att få ett fett resultat.

Oljan gör mina längder och toppar riktigt glansiga och silkesmjuka samt kontrollerar frisset, ibland blandar jag i några droppar olja i min återfuktande kräm ifrån Olaplex eller R+CO för att få mer effekt mot just frisset när det behövs.

Vanishing oil innehåller Living Proofs patenterade Healthy Hair Molecule och en lätt blandning av fem oljor som efterliknar oljorna som finns i naturligt friskt hår. Tillsammans blockerar de fuktighet och återfuktar och slätar ut torrt hår utan att tynga ned.


Gillar du dagens inlägg? glöm inte att följa bloggen på sociala medier!

FOLLOW THE BLOG ON

Bloglovin | Instagram

  • Hair

Gillar

Kommentarer